sl
en
 
 
Sašo Tomažič (saso.tomazic@fe.uni-lj.si) je redni profesor na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Je predstojnik Laboratorija za komunikacijske naprave in predstojnik Katedre za telekomunikacije. Njegovo raziskovalno delo zajema raziskave na področju obdelave signalov, varnosti v telekomunikacijah, elektronskega poslovanja in informacijskih sistemov.

Sanida Omerović ( sanida.omerovic@lkn1.fe.uni-lj.si) je leta 2013 magistrirala na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Njeno raziskovalno področje so sistemi za predstavitev znanja.

Grega Jakus (grega.jakus@fe.uni-lj.si) je leta 2012 doktoriral na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in je trenutno zaposlen kot asistent v Laboratoriju za komunikacijske naprave (Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana). Njegovo raziskovalno delo je usmerjeno na algoritme za strojno prevajanje.

Tatjana Filimonova (tatjana.filimonova@fe.uni-lj.si) je leta 2004 doktorirala na Filološki fakulteti (MGU, Rusija). Na raziskovalnem področju se ukvarja s računalniškim jezikoslovjem, leksikologijo in leksikografijo.